“Diëm hoeft niet altijd meer te gokken, maar weet steeds vaker hoe je iets moet schrijven. Dat maakt hem een stuk zelfverzekerder.”

“Diem een vrolijke, slimme, creatieve en grappige jongen. Wij zijn bij het RID gekomen via RIOzorg waar Diëm onder behandeling is geweest vanwege zijn ADHD. Het lezen van Diëm is enorm vooruit gegaan sinds hij in behandeling is. Hij heeft er nu zelfs plezier in! Dat was hiervoor eigenlijk totaal anders. Ook met spellen gaat het een stuk beter, hij hoeft niet altijd meer te gokken, maar weet steeds vaker hoe je iets moet schrijven. Dat maakt hem een stuk zelfverzekerder.”

Diëm vindt het erg leuk om naar het RID te gaan. “Ik vind het heel erg leuk met Astrid. Ze kan heel goed uitleggen!” Het huiswerk maken valt hem soms wel wat zwaar. Maar geeft zijn moeder aan: “Hij maakt het altijd netjes en doet heel erg zijn best!  Tja Wereldreis, dat vindt Diëm het allerleukste van het huiswerk maken. Steeds een andere plek kiezen,  waar je na elke opdracht een nieuw ding te zien krijgt. Dat stimuleert hem zeker. Fijn om het zien dat het nu zo goed met hem gaat!”

 

 

RID bij jou in de buurt

Postcode of plaatsnaam
Gebruik mijn huidige locatie