“Diëm hoeft niet altijd meer te gokken, maar weet steeds vaker hoe je iets moet schrijven. Dat maakt hem een stuk zelfverzekerder.”

“Diem een vrolijke, slimme, creatieve en grappige jongen. Wij zijn bij RID gekomen via RIOzorg waar Diëm onder behandeling is geweest vanwege zijn ADHD. Het lezen van Diëm is enorm vooruit gegaan sinds hij in behandeling is geweest. Hij heeft er nu zelfs plezier in! Dat was hiervoor eigenlijk totaal anders. Ook met spellen ging het een stuk beter, hij hoefde niet altijd meer te gokken, maar wist steeds vaker hoe je iets moet schrijven. Dat maakte hem een stuk zelfverzekerder.”

Diëm vond het erg leuk om naar RID te gaan. “Ik vond het heel erg leuk met Astrid. Ze kan heel goed uitleggen!” Het huiswerk maken viel hem soms wel wat zwaar. Maar gaf zijn moeder aan: “Hij maakte het altijd netjes en deed heel erg zijn best!  Tja Wereldreis, dat vond Diëm het allerleukste van het huiswerk maken. Steeds een andere plek kiezen,  waar je na elke opdracht een nieuw ding te zien krijgt. Dat stimuleerde hem zeker. Fijn om het zien dat het nu zo goed met hem gaat!”

 

 

RID bij jou in de buurt

Postcode of plaatsnaam
Gebruik mijn huidige locatie