GeheugenSTEUNtje inhaalprogramma 5e tijdvak

SUBSIDIEREGELING INHAAL- EN ONDERSTEUNINGSPROGRAMMA’S ONDERWIJS 2020/2021

Corona heeft de afgelopen tijd geleid tot behoorlijke aanpassingen in het onderwijs. Dit is niet voor alle leerlingen even gemakkelijk geweest. Sommige kinderen hebben dan ook achterstanden in hun leerontwikkeling opgelopen. Om deze kwetsbare groep te helpen heeft de overheid geld beschikbaar gesteld voor scholen om extra ondersteuning te organiseren. Omdat het vanwege drukte misschien niet alle scholen lukt de ondersteuning zelf te verzorgen en het belangrijk is dat zoveel mogelijk kinderen hun achterstanden in kunnen lopen, biedt het RID de helpende hand. We bieden daarom diverse inhaal- en ondersteuningsprogramma’s binnen deze subsidieregeling.

De aanvraag voor fase 1 t/m 4 is inmiddels gesloten, maar voor fase 5 (doorlopende hulp) kun je nog tot en met 13 juni een aanvraag indienen. Toekenning is op volgorde van aanvragen.

Ben je nog op zoek naar een doelmatige invulling passend bij uw school en leerlingen? We ondersteunen en ontzorgen je graag. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar inhaalprogramma@rid.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

RID bij jou in de buurt

Postcode of plaatsnaam
Gebruik mijn huidige locatie