Nog leuker leren lezen door de samenwerking van RID en Squla!

Met het online oefenplatform van Squla is leren veel leuker geworden! Het platform sluit beter aan bij de leef- en belevingswereld van kinderen, met als gevolg meer leerplezier, zelfvertrouwen en vooruitgang. Duizenden games en quizzen stimuleren kinderen om extra te oefenen in alle verschillende vakken van de basisschool.

Nieuwe methode RID en Squla
De specialisten van RID en Squla hebben nu de koppen bij elkaar gestoken om een methode te maken voor kinderen die moeite hebben met spelling, lezen en schrijven. RID en Squla denken met de nieuwe methode vol nieuwe oefeningen deze kinderen te kunnen helpen om beter te worden in lezen en schrijven. En dat met het spelen in een uitdagend gameformat op de computer!

Diagnose dyslexie
Blijken de problemen toch erger te zijn en is de diagnose dyslexie, dan sluit deze oefenmethode naadloos aan bij de behandeling van RID. Alle oefening die binnen Squla is gedaan, maken de behandeling voor dyslexie eenvoudiger. Volg ons op de website en Facebook en blijf op de hoogte van de livegang van deze nieuwe methode!

RID bij jou in de buurt

Postcode of plaatsnaam
Gebruik mijn huidige locatie