jongen op skateboard met raket op de rug

RID | Voor het onderwijs

Ieder kind heeft eigen talenten en dromen. Je vol zelfvertrouwen ontplooien, dat gunnen wij iedereen. Vaardigheid in lezen, spellen en rekenen geeft een vliegende start. Wij helpen hierbij met extra taal- en rekenkracht. Zo maken
wij samen de weg vrij voor talent.

Extra taal- en rekenkracht

Elke dag bouwen wij samen aan een krachtige taal- en rekenontwikkeling. Ons aanbod voor basisscholen omvat alle ondersteuningsniveaus: van stevig fundament in de klas tot en met specialistische zorg bij dyslexie en dyscalculie.

Bekijk in de video hieronder in 90 seconden hoe RID scholen ondersteunt.

Een jaar lang gratis KlankKr8 inzetten op school?

Oberon, Universiteit Twente en Universiteit Utrecht doen komend schooljaar uitgebreid onderzoek naar de effectiviteit van KlankKr8. Dit geeft jouw school de kans om een jaar lang gratis KlankKr8 in te zetten voor je leerlingen.

Lees hoe het werkt en meld je school direct aan!

Tip: Heb je interesse in deelname aan het onderzoek? Wacht niet te lang en neem contact met ons op, de aanmeldperiode eindigt binnenkort!

De brug van wetenschap naar de praktijk

Onze 40 jaar aan kennis en ervaring is stevig verankerd door de nauwe samenwerking met de Universiteit van Amsterdam in het Rudolf Berlin Center, een universitair expertisecentrum op het gebied van leerproblemen. Wij vertalen doorlopend wetenschappelijke expertise en inzichten naar effectieve ondersteuning en vernieuwing in de klas. Zo maken wij met gebundelde krachten het onderwijs sterker voor alle kinderen.

jongen toont spierbal