springkr8

Ontvang onze brochures

Speciaal voor ouders met kinderen die (mogelijk) dyslexie of dyscalculie hebben, hebben wij de SpringKr8-brochure ontwikkeld. Wil je een stapeltje brochures ontvangen? Geef het hieronder aan ons door.

SpringKr8-brochures

In de SpringKr8-brochure geven wij ouders informatie over de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling bij vermoedens van dyslexie of dyscalculie. Wij kunnen ons voorstellen, dat het prettig kan zijn een aantal brochures op school te hebben om mee te kunnen geven aan ouders. Wil je een aantal exemplaren ontvangen? Dan kun je dit hieronder aan ons doorgeven, dan sturen wij ze (kosteloos) toe.

Deskundig en doeltreffend

Wij helpen kinderen al decennialang aan meer vaardigheid en zelfvertrouwen in taal en rekenen. Dit doen wij door middel van deskundig, diagnostisch onderzoek en een innovatieve methodiek met meerdere effectieve bouwstenen.

In het Rudolf Berlin Center, een universitair expertisecentrum op het gebied van leerproblemen, werken wij samen met de Universiteit van Amsterdam. Zo kunnen we continu nieuwe inzichten uit wetenschappelijk onderzoek vertalen naar een nóg doeltreffendere ondersteuning. Wij behandelen kinderen met dyslexie en dyscalculie door heel Nederland, zowel online als op onze eigen locaties en in hun vertrouwde omgeving op school.

zonnetje