kind op skateboard op de weg

Krachten bundelen

Ieder kind heeft eigen talenten en dromen. Je vol zelfvertrouwen ontplooien, dat gunnen wij iedereen. Vaardigheid in lezen, spellen en rekenen geeft je een vliegende start. Wij helpen hierbij met extra taal- en rekenkracht. Zo maken wij samen de weg vrij voor talent.

De weg vrij voor talent

Elke dag samen bouwen aan een krachtige taal- en rekenontwikkeling. Wij kijken door de ogen van het kind en bundelen krachten met ouders, school en gemeente. Wij vertalen wetenschappelijke expertise naar effectieve ondersteuning en vernieuwing in de praktijk.

Bekijk in de video in 100 seconden hoe wij dit in samenwerking met gemeentes vormgeven.

40 jaar expertise en gedrevenheid

Als maatschappelijke partner voor de gemeente werken wij samen aan effectiviteit, impact en innovatie voor sterk onderwijs en betaalbare zorg. Daarmee helpen wij kinderen vooruit, nu en in de toekomst.

RID is gebouwd op de expertise en ervaring van gedreven, betrokken mensen en de overtuiging dat wetenschap en de praktijk op school elkaar moeten versterken. Onze nauwe samenwerking met de Universiteit van Amsterdam in het Rudolf Berlin Center, een universitair expertisecentrum op het gebied van leerproblemen, maakt het mogelijk kinderen steeds beter te helpen aan vaardigheid én zelfvertrouwen. En daar doen we het voor.

jongetje rent naar school

Kennismaken?

Meer weten over hoe wij leerlingen ondersteunen in hun taal- en rekenontwikkeling? En hoe wij binnen uiteenlopende gemeentes en netwerken doelgericht samenwerken? Neem dan contact op met de RID'ers van de afdeling CRM. Zij informeren je graag verder.

Neem contact op