jongen met laptop

Aanmelden en inloggen

Snel naar...

Wil je je kind aanmelden voor onderzoek en behandeling voor dyslexie of dyscalculie? Ben je op zoek naar de schoolvragenlijst? Of wil je inloggen in onze leer- en behandelmethodes? Via de onderstaande links ben je snel op de juiste plek.

Let op: lees ook de aanmeldinformatie onderaan deze pagina.

Hoe verloopt het aanmelden?

Het aanmelden voor onderzoek en behandeling (dyslexie en dyscalculie) verloopt volledig digitaal:

  1. De ouder/verzorger start het aanmelden via aanmelden.rid.nl (de ouder kan dit indien gewenst uiteraard ook samen met school doen).
  2. Hierbij vult de ouder/verzorger ook de schoolgegevens in, waaronder het e-mailadres van de intern begeleider (IB'er) en geeft toestemming voor uitwisseling gegevens volgens de AVG-regelgeving.
  3. De intern begeleider ontvangt een e-mail met code en link naar schoolvragenlijst.rid.nl met het verzoek de schoolvragenlijst in te vullen. De IB'er kan de gevraagde documenten direct uploaden (bijv. gegevens uit LVS) en ondertekent digitaal.

Wij ontvangen een melding, zodra alle informatie compleet is. Wij doen dan een gratis screening om te kijken of het kind in aanmerking komt voor onderzoek / behandeling en bij dyslexiezorg of vergoeding mogelijk is.

Let op (voor dyslexieaanmeldingen):

Lees ook de informatie over uitwisseling van onderzoeksgegevens met samenwerkingspartners.

meisje steekt vinger uit

Onze hulp nodig?

Een aanmelding is kosteloos en vrijblijvend. Wij voorzien je bij twijfel graag van een passend advies, mocht u nog niet zeker weten welke zorg het beste past bij de situatie. Indien er iets niet duidelijk is, dan helpen we graag. Stuur ons een bericht of bel 085-7600175.