oefenkr8 rt-ondersteuning

OefenKr8 | Extra materialen

Om je leerling te helpen bij het lezen, spellen en rekenen, hebben wij verschillende oefen- en leermaterialen ontwikkeld. Deze kun je breed inzetten op school: in de reguliere les, bij verlengde instructie en bij remediëring buiten de klas.

SuperKr8 voor in de klas

Onze materialen, die je leerlingen extra taal- en rekenkracht geven, groeien. Er komen er steeds meer bij. (Onderwijs)organisaties (in Nederland) kunnen onderstaande lesmaterialen direct bestellen in onze SuperKr8-webshop.

Doos vol RekenKr8

De doos vol RekenKr8 bevat maar liefst 882 kaarten in 14 rekencategorieën én een uitgebreid document met oefenvormen en spelletjes. Speel, leer en flits met de kaartjes om getalinzicht te laten groeien bij je leerlingen en verschillende soorten sommen te oefenen en automatiseren.

Doos vol RekenKr8

LeesKr8 | Vertelkaarten

Deze kaarten zijn een hulpmiddel dat je op verschillende manieren kunt inzetten in de klas. Laat je leerlingen een kaart (of één kaart uit iedere categorie) trekken en vertellen over de boeken, gedichten of korte verhalen die ze lezen. Dat kan met klassikale teksten, maar ook bij de momenten dat ze vrij lezen of bij een boekenbeurt of bedenk zelf een goede toepassing.

Vertelkaarten

RID voor het onderwijs

Bekijk in 90 seconden hoe RID leerlingen en scholen helpt met extra taal- en rekenkracht.