jongen spiekt in boek

Een solide rekenbasis

Met goed rekenonderwijs in de klas verklein je het aantal leerlingen dat extra ondersteuning nodig heeft.

Neem contact op

Ondersteuningniveau 1: in de klas

Je leerlingen goed leren rekenen vereist didactische vaardigheid, een goede rekenmethode en flexibel inzetbare rekenmaterialen. Onze doos vol RekenKr8 is een hulpmiddel dat je naar eigen inzicht en voor veel doeleinden kunt inzetten.

Een doos vol RekenKr8

Met de doos vol RekenKr8 kun je op veel verschillende manieren de rekenvaardigheid van je leerlingen te stimuleren. Zet de doos in als hulpmiddel bij het reguliere rekenonderwijs in je klas. Of gebruik de kaartjes bij de ondersteuning van leerlingen die rekenen lastig vinden en bij remedial teaching buiten de klas. De mogelijkheden zijn eindeloos.

doos vol rekenkr8

OnderwijsKr8 | Kennisdeling

Wij vinden het belangrijk om onze expertise en ervaring te delen met scholen en leerkrachten. Wij verzorgen deskundigheidsbevordering op het gebied van rekenonderwijs en dyscalculiezorg. Wij helpen scholen wetenschappelijke inzichten naar de klas te brengen, om zo meer rekenexpertise te verankeren binnen het onderwijsteam.

onderwijsteam

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief en via onze pagina's op verschillende social media delen wij regelmatig interessante artikelen, handige tips en actualiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief en volg onze pagina's voor extra taal- en rekenkracht in je tijdlijn en postvak.

Aanmelden

Kr8voer | Voor het onderwijs