jongen spiekt in boek

Extra oefenen in de klas

Door leerlingen die moeite hebben met rekenen tijdig en doelgericht extra te helpen, voorkom je grotere leerachterstanden. Iedere school geeft dit anders vorm. Wij ondersteunen hierbij graag.

Neem contact op

Ondersteuningsniveau 2: extra hulp

Als je leerling moeite heeft met rekenen, is verlengde instructie en oefening nodig. Dat kan je op veel verschillende manieren vormgeven. Wij ondersteunen met breed inzetbaar oefenmateriaal.

Een doos vol RekenKr8

De doos vol RekenKr8 bevat maar liefst 882 kaarten in 14 rekencategorieën én een uitgebreid document met oefenvormen en spelletjes. Speel, leer en flits met de kaartjes om getalinzicht te laten groeien bij je leerlingen en verschillende soorten sommen te oefenen en automatiseren.

klankkr8

OnderwijsKr8 | Kennisdeling

Wij vinden het belangrijk om onze expertise en ervaring te delen met scholen en leerkrachten. Wij verzorgen deskundigheidsbevordering op het gebied van rekenonderwijs en dyscalculiezorg. Wij helpen scholen wetenschappelijke inzichten naar de klas te brengen, om zo meer rekenexpertise te verankeren binnen het onderwijsteam.

onderwijsteam

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief en via onze pagina's op verschillende social media delen wij regelmatig interessante artikelen, handige tips en actualiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief en volg onze pagina's voor extra taal- en rekenkracht in je tijdlijn en postvak.

Aanmelden

Kr8voer | Voor het onderwijs