leerlingen krijgen extra rekenondersteuning

Leerlingen intensief ondersteunen

Soms hebben leerlingen meer nodig om vooruit te komen. Je leerling intensief ondersteunen, vergroot de kans op (snelle) groei in rekenvaardigheid en zelfvertrouwen.

Neem contact op

Ondersteuningsniveau 3: remedial teaching

Als leerkracht doe je er alles aan om je leerlingen de instructie en begeleiding te bieden die zij nodig hebben. Sommige leerlingen hebben intensievere ondersteuning nodig. Wij ondersteunen je in dat geval graag met extra OefenKr8.

OefenKr8 | Remedial teaching

Met onze OefenKr8-methode ondersteunen en ontzorgen wij scholen op doeltreffende wijze met remedial teaching. Door kennis te delen en een aanvulling te geven op het onderwijs, werken wij het hele schooljaar samen aan een optimale taalontwikkeling voor je leerlingen. Dat kan met ondersteuning van onze remedial teachers, maar ook volledig in eigen beheer.

oefenkr8

OnderwijsKr8 | Kennisdeling

Wij vinden het belangrijk om onze expertise en ervaring te delen met scholen en leerkrachten. Wij verzorgen deskundigheidsbevordering op het gebied van rekenonderwijs en dyscalculiezorg. Wij helpen scholen wetenschappelijke inzichten naar de klas te brengen, om zo meer rekenexpertise te verankeren binnen het onderwijsteam.

onderwijsteam

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief en via onze pagina's op verschillende social media delen wij regelmatig interessante artikelen, handige tips en actualiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief en volg onze pagina's voor extra taal- en rekenkracht in je tijdlijn en postvak.

Aanmelden

Kr8voer | Intensieve ondersteuning