Kind met verrekijker

SlagKr8 | Subsidiemogelijkheden

Wil jouw school aan de slag met het duurzaam versterken van het taal- en rekenonderwijs? De overheid biedt hiervoor regelmatig aanvullende financieringsmogelijkheden. Wij informeren je graag over de actuele regelingen.

Neem contact op

Maak gebruik van de mogelijkheden

Subsidies bieden je als school extra slagkracht om het onderwijs voor je leerlingen een impuls te geven. Op deze pagina informeren wij je graag over actuele subsidieregelingen en delen we handige links, waar je meer informatie kunt vinden.

Verbetering basisvaardigheden 2023

Je school kan de subsidieregeling Verbetering basisvaardigheden 2023 inzetten voor bewezen effectieve interventies die basisvaardigheden van leerlingen verbeteren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan handvatten voor het verdiepen van leesbegrip, effectieve didactiek, professionalisering van het onderwijspersoneel en effectieve leer- en ontwikkelmiddelen.

RID helpt je graag bij de invulling en uitvoering van activiteiten die jouw leerlingen vooruit helpen. Dat kan o.a. door ondersteuning van het technisch leesonderwijs, een flexibele methodiek voor remedial teaching of een traject dat je taalonderwijs duurzaam versterkt.

Wij denken graag met je mee over de meest effectieve interventies en middelen voor jouw school. We horen graag van je.

kinderen en letters

Vraag of advies?

Heb je een vraag of wil je sparren over de mogelijkheden? Wij denken graag met je mee over de meest effectieve interventies en middelen voor jouw school. We horen graag van je.

Neem contact met ons op

Bekijk de video

In 90 seconden zie je hoe RID je school en leerlingen kan ondersteunen.