leerkracht helpt meisje

Extra oefenen in de klas

Door leerlingen die moeite hebben met leren lezen en spellen tijdig en doelgericht extra te helpen, voorkom je grotere leerachterstanden. Iedere school geeft dit anders vorm. Wij ondersteunen hierbij graag.

Neem contact op

Ondersteuningsniveau 2: extra hulp

Als je leerling lezen en spellen lastig vindt, zal je deze leerling verlengde instructie geven. Maar ook extra oefening is noodzakelijk om achterstanden te voorkomen. Zo blijken de letter-klankkoppelingen bij veel kinderen met leesproblemen onvoldoende te zijn geautomatiseerd. KlankKr8 kan hen hierbij helpen. En ook met Squla TaalExtra RID kunnen je leerlingen op aansprekende wijze extra oefenen met lezen en spellen.

KlankKr8 | Vloeiend leren lezen

KlankKr8 is de vernieuwende manier om letters te leren, gebaseerd op krachtige wetenschappelijke inzichten. Met KlankKr8 geef je je leerlingen een stevige basis in het voorbereidend en aanvankelijk leesonderwijs.

klankkr8

Squla TaalExtra RID

Squla TaalExtra RID is gebaseerd op inzichten uit de wetenschap en de praktijk, en kan heel goed ingezet worden op ondersteuningsniveau 2. Leerlingen kunnen zelfstandig aan de slag met de instructievideo's. Op basis van de resultaten uit de instap- en tussentoets weet je leerling wat hij of zij het beste kan oefenen. Ook moeilijkere onderdelen, zoals de spelling van werkwoorden en leenwoorden en begrijpend lezen kunnen geoefend worden.

squla taal extra

OnderwijsKr8 | Kennisdeling

Wij vinden het belangrijk om onze expertise en ervaring te delen met scholen en leerkrachten. Wij verzorgen deskundigheidsbevordering op het gebied van taalonderwijs en dyslexiezorg. Wij helpen scholen wetenschappelijke inzichten naar de klas te brengen, om zo meer taalexpertise te verankeren binnen het onderwijsteam.

onderwijsteam

VerbeterKr8 | Taalonderwijs versterken

Krachtig taalonderwijs maak je samen. Bij VerbeterKr8 nemen we samen het lees- en spellingonderwijs, van ondersteuningsniveau 1 t/m 4, onder de loep om tot structurele, doelgerichte verbeteringen te komen.

klankkr8

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief en via onze pagina's op verschillende social media delen wij regelmatig interessante artikelen, handige tips en actualiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief en volg onze pagina's voor extra taal- en rekenkracht in je tijdlijn en postvak.

Aanmelden

Kr8voer | Voor het onderwijs