meisje let op in de klas

Leerlingen intensief ondersteunen

Soms hebben leerlingen meer nodig om vooruit te komen. Je leerling intensief ondersteunen, vergroot de kans op (snelle) groei in vaardigheid en zelfvertrouwen.

Neem contact op

Ondersteuningsniveau 3: remedial teaching

Als leerkracht doe je er alles aan om je leerlingen de instructie en begeleiding te bieden die zij nodig hebben. Sommige leerlingen hebben intensievere ondersteuning nodig. Wij ondersteunen je in dat geval graag met extra OefenKr8.

OefenKr8 | Remedial teaching

Met onze OefenKr8-methode ondersteunen en ontzorgen wij scholen op doeltreffende wijze met remedial teaching. Door kennis te delen en een aanvulling te geven op het onderwijs, werken wij het hele schooljaar samen aan een optimale taalontwikkeling voor je leerlingen. Dat kan met ondersteuning van onze remedial teachers, maar ook volledig in eigen beheer.

oefenkr8

VerbeterKr8 | Taalonderwijs versterken

Krachtig taalonderwijs maak je samen. Bij VerbeterKr8 nemen we samen het lees- en spellingonderwijs, van ondersteuningsniveau 1 t/m 4, onder de loep om tot structurele, doelgerichte verbeteringen te komen.

klankkr8

OnderwijsKr8 | Kennisdeling

Wij vinden het belangrijk om onze expertise en ervaring te delen met scholen en leerkrachten. Wij verzorgen deskundigheidsbevordering op het gebied van taalonderwijs en dyslexiezorg. Wij helpen scholen wetenschappelijke inzichten naar de klas te brengen, om zo meer taalexpertise te verankeren binnen het onderwijsteam.

onderwijsteam

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief en via onze pagina's op verschillende social media delen wij regelmatig interessante artikelen, handige tips en actualiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief en volg onze pagina's voor extra taal- en rekenkracht in je tijdlijn en postvak.

Aanmelden

Kr8voer | Voor het onderwijs