meisje krijgt dyslexiebehandeling

Specialistische zorg bij dyslexie

Voor een beperkt aantal leerlingen is de hulp op school niet genoeg. Gespecialiseerde zorg biedt dan uitkomst. Met gebundelde krachten kan je leerling alsnog mooie stappen maken.

Neem contact op

Ondersteuningsniveau 4: externe zorg

Is de taalachterstand bij je leerling ernstig en hardnekkig, dan is er mogelijk sprake van dyslexie. Je leerling kan dan bij ons terecht voor een diagnostisch onderzoek en dyslexiebehandeling.

Maar wij ondersteunen scholen ook bij het op peil brengen van kennis binnen het team op het gebied van dyslexie (herkenning bij en ondersteuning van leerlingen en protocollen).

SpringKr8 | Dyslexie

Met een diagnostisch onderzoek kunnen wij vaststellen of er inderdaad sprake is van dyslexie. Met een specialistische behandeling kunnen wij je leerling vervolgens vooruit helpen, in vaardigheid én zelfvertrouwen. Onze behandeling is in lijn met de meest actuele wetenschappelijke inzichten en bevat alle technieken waarvan bewezen is dat ze werken.

klankkr8

VerbeterKr8 | Taalonderwijs versterken

Krachtig taalonderwijs maak je samen. Bij VerbeterKr8 nemen we samen het lees- en spellingonderwijs, van ondersteuningsniveau 1 t/m 4, onder de loep om tot structurele, doelgerichte verbeteringen te komen.

klankkr8

OnderwijsKr8 | Kennisdeling

Wij vinden het belangrijk om onze expertise en ervaring te delen met scholen en leerkrachten. Wij verzorgen deskundigheidsbevordering op het gebied van taalonderwijs en dyslexiezorg. Wij helpen scholen wetenschappelijke inzichten naar de klas te brengen, om zo meer taalexpertise te verankeren binnen het onderwijsteam.

onderwijsteam

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief en via onze pagina's op verschillende social media delen wij regelmatig interessante artikelen, handige tips en actualiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief en volg onze pagina's voor extra taal- en rekenkracht in je tijdlijn en postvak.

Aanmelden

Kr8voer | Voor het onderwijs