meisje in de klas

SchoolKr8 | Voor je team

De leerling staat centraal, maar de leerkracht maakt het verschil. Wij helpen je team graag het verschil te maken, door kennisdeling en met daad en raad.

Neem contact op

Samen stappen maken

Wij bieden concrete leermiddelen en ondersteuning voor in en om de klas voor taal en rekenen. Daarnaast delen wij onze taal- en rekenexpertise ook graag breder binnen je school. Zo bieden wij een praktijkgerichte verbeteraanpak voor het taalonderwijs en deskundigheidsbevordering voor het verdiepen en verbreden van de aanwezige kennis binnen het team.

VerbeterKr8 | Taalonderwijs versterken

Krachtig taalonderwijs maak je samen. Bij VerbeterKr8 nemen we samen het lees- en spellingonderwijs, van ondersteuningsniveau 1 t/m 4, onder de loep om tot structurele, doelgerichte verbeteringen te komen.

RID helpt het taalonderwijs te versterken

OnderwijsKr8 | Kennissessies

Wij vinden het belangrijk om onze expertise en ervaring te delen met scholen en leerkrachten. Wij verzorgen deskundigheidsbevordering op het gebied van taalonderwijs en dyslexiezorg. Wij helpen scholen wetenschappelijke inzichten naar de klas te brengen, om zo meer taalexpertise te verankeren binnen het onderwijsteam.

schoolteam

Laten we kennismaken

Wil je een keer van gedachten wisselen over het taal- en rekenonderwijs op jouw school en hoe wij hierbij kunnen ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Neem contact op

Kr8voer | Lees meer